Massage:

 

Een massage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar prikkelt ook het zelfherstellend vermogen van je lichaam, waardoor je je daarna als herboren voelt.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is hard werken. Tijdens dit proces ervaar je zowel pieken als dalen.
Tijd voor jezelf nemen om te ontspannen, is in dit proces absoluut onmisbaar!
Door regelmatig een massage te krijgen, kun je goed in deze behoefte voorzien.

 


Een massage:

  • Vermindert stress
  • Stimuleert het geluksgevoel
  • Voert afvalstoffen af
  • Verhoogt je weerstand
  • Verlaagt je bloeddruk
  • Vermindert lichamelijke klachten
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • Geeft energie

Aanbod:

 

Prikkelverwerkingsmassage

Deze massage is gericht op het loslaten en afvoeren van spanning/overprikkeling en opgeslagen emoties. Op deze manier kan een natuurlijk herstel van de energie ontstaan en sta je weer goed in contact met je lijf. De massage bestaat uit een hoofdmassage, buikmassage en voet(reflex)massage.

Via de hoofdmassage komt je gedachtestroom tot rust. Door de buikmassage kun je naast voedsel ook indrukken beter verteren. Met de voetmassage kun je loslaten en een betere verbinding met de aarde krijgen, waardoor klachten kunnen verminderen.

De kleding blijft tijdens de behandeling gewoon aan. Bij het masseren van de buik gaat het shirt omhoog en bij het masseren van de voeten gaan de sokken uit.

 

Locatie:

Ik heb een behandelruimte bij mij thuis aan de Stein van Malsenstraat 19 in Niezijl.

Investering:

 

 

Tarieven particulieren:

Prikkelverwerkingsmassage De Luxe 60 minuten: €60 incl. 21% btw
Laat je heerlijk masseren en voel de overprikkeling van je afglijden. Je gedachten komen tot rust, je verwerkt de prikkels en laat ze los, waardoor je weer in balans kan komen.

Onder het genot van een kopje thee, krijg je voorafgaand aan de massage een heerlijk voetenbadje met magnesium en essentiële olie.
Zowel in de ruimte als bij het masseren, maak ik gebruik van aromatherapie door middel van essentiële olie. Deze 100% natuurlijke olie geeft een extra boost aan je massage. De geur en de werkzame stoffen in de olie, ondersteunen je bij het ontspannen en lekker in je vel zitten.
Na het masseren, neem ik extra tijd om ook in je energiesysteem te werken. Hierdoor duurt je behandeling langer, kun je extra genieten van je ontspanning en wordt er ook op onbewust niveau voor je opgeruimd en aan je persoonlijke ontwikkeling gewerkt.

 

Speciaal voor minima:

Minima bied ik de mogelijkheid zich in te schrijven voor mijn reservelijst.
Lees meer…

 

Tarieven bedrijven en organisaties:

Op aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This