Energetische Therapie:

 

Energetische Therapie ondersteunt bij je persoonlijke ontwikkeling en vergroot je levensvreugde.

Wanneer je last hebt van stress-, vermoeidheids- of overprikkelingsklachten, is het heel fijn je energiesysteem te ‘resetten’. 
Er wordt frisse positieve energie aan je systeem toegevoegd, waardoor het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. 
Een behandeling is ook echt een ontspanning; je zenuwstelsel en spieren worden helemaal ontspannen waardoor je een heerlijke rust ervaart. Dat alleen al is ontzettend waardevol wanneer je lichaam zo overbelast en ontspannen zo moeilijk is!
Het is heel fijn een coachingstraject te combineren met energetische behandelingen om je klachten zo compleet mogelijk aan te pakken.

Energetische Therapie:

 • Bevordert het natuurlijke genezingsproces
 • Vitaliseert lichaam en geest
 • Herstelt harmonie tussen lichaam en geest
 • Werkt op alle niveau’s: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel
 • Brengt de energiehuishouding in evenwicht
 • Heft blokkades op
 • Bevordert volledige ontspanning
 • Ontgift het lichaam
 • Past zich aan de natuurlijke behoeften van de ontvanger aan
 • Werkt procesversnellend

Ik werk met Reiki, Reiki Healing en Integrated Energy Therapy® (IET®).

 

Schoonmaken van het energieveld

Bij energetische therapie wordt er van uitgegaan dat ieder levend wezen een energieveld (aura) heeft, dat als een soort tweede lichaam om je fysieke lichaam aanwezig is. Er is een wisselwerking tussen dit energieveld en het fysieke lichaam.
Iedere ziekte begint als een verstoring (onbalans) in het energieveld, voordat deze zich in het fysieke lichaam manifesteert. Door deze verstoringen kan de levensenergie niet goed meer stromen. Op den duur kan dit zorgen voor lichamelijke en psychische klachten en uiteindelijk kunnen ziektes veroorzaakt worden.


Hoe ontstaan energieblokkades

Iedere dag doen we ervaringen op waar we emoties bij ervaren en de meeste van deze emoties verwerken we ook.
Soms trekken we echter meer ervaringen aan, dan we op dat moment kunnen verwerken of krijgen we bijzonder heftige ervaringen te verwerken, waardoor er een overschot van de bijhorende emotie(s) in ons energieveld terechtkomt.
Deze onverwerkte emoties laten in ons energieveld een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor zo’n zelfde ervaring. Dit om ons dan de mogelijkheid te bieden deze ervaring alsnog te verwerken en los te laten.
Helaas gaat dit vaak mis en prenten we een extra overschot in ons energiesysteem, in plaats van de emotie uit het energieveld te verwijderen. Zo ontstaan herhalende patronen in ons leven.

Iedereen heeft blokkades in zijn/haar energiesysteem, doordat we allemaal dagelijks ervaringen opdoen en daar emoties bij voelen (van een aanvaring met een chagrijnige verkoopmedewerker of ruzie met je huisgenoot, tot een ongeluk of traumatische gebeurtenis).
Een energetische ‘schoonmaakbeurt’ zou iedereen eens in de zoveel tijd mogen laten doen om zichzelf gezond te houden.

Reiki

Het doel van een Reiki behandeling is het toevoegen van universele levensenergie waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en energieblokkades kunnen worden opgelost.
Iedere behandeling wordt er opgelost wat voor jou nodig is op dat moment.
Reiki werkt vooral goed op fysiek (lichamelijk) en emotioneel gebied.

Heb je last van:

 • Lichamelijke klachten, ook bijvoorbeeld herstel na een operatie
 • Emotionele klachten als stress of angst

Dan is een reiki behandeling een goede keuze voor jou.

Integrated Energy Therapy®

Het doel van Integrated Energy Therapy® (afgekort IET®) is het weghalen van energieblokkades en het weer in balans brengen van het energiesysteem, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.
IET® is een nieuwetijds healingtechniek, welke bijzonder geschikt is voor nieuwetijds mensen welke een hoger bewustzijn hebben en waarvoor veel andere healingmethoden niet meer toereikend zijn.

Wil je je persoonlijke ontwikkeling op een hoger plan brengen? Dan is IET® een prachtige vorm om je hierbij te ondersteunen.
Naast fysiek en emotioneel, werkt IET® ook op mentaal (beperkende gedachtepatronen en overtuigingen) en spiritueel (karmisch) niveau.

Tijdens een behandeling

Tijdens een energetische behandeling lig je op een behandeltafel. Je kleren kun je daarbij gewoon aanhouden.
Mijn handen leg ik op verschillende plaatsen op je lichaam; voorafgaand aan de behandeling loop ik deze plaatsen met je langs.
Je mag je ogen sluiten en je zenuwstelsel en spieren zullen zich heerlijk ontspannen door de behandeling.

Tijdens de behandeling kun je sensaties (trilling, tinteling, druk, temperatuurverandering enz.) ervaren, emoties (boosheid, verdriet enz.) voelen of je ervaart niets (healing without feeling). Dit verschilt per persoon en ook per behandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling werkt de harmoniserende kracht van een behandeling minstens 24 uur tot 10 dagen door. In deze periode zoekt de energie een nieuwe balans.
Je kunt je heel fit en energiek voelen na een behandeling, maar er kunnen ook emoties naar boven komen die je lang weggedrukt hebt waardoor je bijvoorbeeld de volgende dag emotioneel kunt zijn of moe. Iedereen reageert anders op een behandeling en ook per sessie kan dit verschillen.
Of je je nu gelijk na de behandeling fitter en energieker voelt of pas na een paar dagen, uiteindelijk is dit voor iedereen het resultaat. Er worden blokkades opgeruimd uit je energiesysteem en dat zal een stuk lichter voelen dan voorheen, doordat de energie weer vrijer kan stromen.

Energetische Therapie in combinatie met wandelcoaching

Doordat er met energetische therapie energieblokkades opgelost worden, komen onderliggende emoties en/of herinneringen weer naar de oppervlakte. Hierdoor komt er een bewustwordingsproces op gang waar begeleiding wenselijk bij is. Op deze manier kun je je probleem compleet aanpakken en blijvende verandering realiseren.
Mocht je liever zelf willen werken aan je proces of al begeleiding van iemand anders krijgen, kun je natuurlijk ook alleen voor energetische behandelingen bij me terecht.

Locatie:

Ik heb een behandelruimte bij mij thuis aan de Stein van Malsenstraat 19 in Niezijl.

 

Investering:

Tarieven particulieren:

Behandeling van ca. 1 uur: €60 incl. 21% btw.
Per persoon en per sessie bekijk ik welke manier van behandelen het effectiefst is.

Speciaal voor minima:

Minima bied ik de mogelijkheid zich in te schrijven voor mijn reservelijst.
Lees meer…

Tarieven bedrijven en organisaties:

Op aanvraag.

 

Met het geven van een energetische behandeling stel ik geen diagnose en ik behandel of genees geen ziekte. 
Een energetische behandeling is niet bedoeld om traditionele medische benaderingen te vervangen.

Pin It on Pinterest

Share This